Skip to content

Jocó bácsi világa

Gondolkodó Kör kezdeményezése
Jocó bácsi világa, a mai magyar oktatási rendszer megújításáról, az új módszerek terjesztéséről és egy tanár mindennapjainak bemutatásáról szól.

A mai magyar oktatási rendszer megújítása, az új módszerek terjesztése, egy tanár mindennapjainak bemutatása – erről szól Jocó bácsi világa. Pedagógusként az a célom, hogy bebizonyítsam mindenki számára, hogy az iskola egy szuper hely, tanárnak lenni és tanulni pedig igenis menő dolog. Cikkeket és könyveket írok, tréningetek és előadásokat tartok, szakértői munkát végzek, és naponta osztom meg a tapasztalataimat, történeteimet a „Jocó bácsi világa” Facebook oldalon.

Tanítási filozófiánk

Élmény alapú oktatás, élménypedagógia, játékpedagógia, kooperatív pedagógia, drámajáték.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

c_Rendezvény, rendezvénysorozat, fesztivál f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program) g_Egyéb Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás)

Itt vagyunk jelen

Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kíváncsiság Kommunikáció Önbizalom/önismeret