Skip to content

Jövőmenők és Jövőfoglalkozások

Könyvsorozat és iskolai foglalkozások személyesen vagy online, melyek célja, hogy az 5 – 12 év figyelmét és gondolkodását a körülöttünk exponenciális ütemben változó technológiai fejlődésre (pl. robotika, önvezető közlekedés, űrutazás) irányítsa.

A Jövőmenők című könyv kerettörténetére épülő foglalkozás a gyorsan változó technológiai területek közül dolgozza fel a legfontosabbakat általános iskolások számára. Mesés történetbe bújtatva keltjük fel a gyerekek érdeklődését a téma iránt, és az olvasmányélményt személyes vagy online workshop segítségével mélyítjük el.

Tanítási filozófiánk

Mesés történetbe bújtatva keltjük fel a gyerekek érdeklődését a téma iránt, és az olvasmányélményt személyes vagy online workshop segítségével mélyítjük el.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) e_Játék, könyv (pl. társasjáték, kártyajáték, fejlesztő könyv)

Itt vagyunk jelen

Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kíváncsiság Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás Kezdeményezőkészség