Skip to content

Kutyavilág Művészeti Élménytábor

A játékot, az alkotást, a művészetet és a drámapedagógiát használjuk fel a kreativitás, az érzelmi intelligencia, az önkifejezés és a személyiség fejlesztéséhez.

A tatai Kutyavilág Művészeti Élmánytáborban a játékot, az alkotást, a művészetet és a drámapedagógiát használják fel a kreativitás, az érzelmi intelligencia, az önkifejezés és a személyiség fejlesztéséhez. A program házigazdája és aktív résztvevője pedig Dr. SIMON terápiás kutya, a 3 és fél éves magyar vizsla. A foglalkozásokon gyerekek belebújnak más állatok bőrébe, megismerik a magyar kutyafajtákat és a felelős állattartást, munkakutya bemutatót figyelhetnek.

Tanítási filozófiánk

Terápiás kutyával asszisztált foglalkozásokon az alkotás, önkifejezés által érünk el eredményeket. Főszerepben a kreatív önkifejezés, a rajz, festés, színház, zene és a kutyálkodás, Dr. SIMON-nal. A szabad önkifejezés által a gyerekek megélik egyéniségüket, merik vállalni különbözőségüket, egyedi , megismételhetetlen és éppen ezért értékes mivoltukat. Táborainkban levezetik a tanév során felgyűlt feszültséget, feltöltődnek, önbizalmat építenek.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program) Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) c_Rendezvény, rendezvénysorozat, fesztivál

Itt vagyunk jelen

Közép-Magyarország (Pest megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kreativitás Kommunikáció Önbizalom/önismeret