Skip to content

Láthatatlan Iskola Alapítvány

Átmeneti otthonban élő, tanulni vágyó gyerekeket kötünk össze segíteni vágyó fiatalokkal, felnőttekkel.

A Láthatatlan Iskola célja az átmeneti otthonban élő gyerekek fejlődésének segítése.
A heti rendszerességgel történő személyre szabott egyéni oktatás mellett kéthavonta egy csoportos foglalkozással kerülünk közelebb a célunkhoz, hogy a gyerekek tanulmányi átlaga javuljon, nullára redukáljuk a tanulmányi évismétlések számát,
továbbtanulási hajlam nőjön, az alapvető készségei és képességei fejlődjenek az átmeneti otthonban élő gyerekeknek, úgy hogy közben a mentorok is fejlődnek!

Tanítási filozófiánk

A Láthatatlan Iskola egyik fő pillére, hogy izgalmas, élményteli legyen a tanulás. Azaz ne egy kötelező elem legyen a gyerkőc számára, hanem abban segítjük őt, hogy értékként tekintsen a tudásra, izgalmas elemként a tanulásra. A mentorálás egyéni szinten működik, melyben általában 1 mentornak 1 mentoráltja van, ők alakítják ki a saját mentorálási rendszert.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

f_Tábor (tanítási időn kívüli rendszeres foglalkozások) többnapos összefüggő program) rendezvénysorozat fesztivál b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő c_Rendezvény

Itt vagyunk jelen

Közép-Magyarország (Pest megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Hajdú-Bihar megye Jász-Nagykun-Szolnok megye)

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Kitartás Önbizalom/önismeret