Skip to content

Logiscool élményalapú programozóiskola

Saját fejlesztésű, minősített, élményalapú tananyaggal és oktatási platformmal tartunk programozó és digitális írástudáshoz kapcsolódó kurzusokat, workshopokat és táborokat.

Élményalapú programozóiskolánk célja, hogy minél több gyerekhez eljuttassa a jövő tudását: a programozást és a digitális írástudáshoz kapcsolódó egyéb ismereteket, mellyel a digitális világban magabiztosan mozgó felnőttekké válhatnak.

Tanítási filozófiánk

A Logiscoolt azért hoztuk létre, hogy a gyerekek könnyen és örömmel tanulják meg a programozást és más digitális írástudáshoz kapcsolódó ismereteket. Nagy nagysúlyt helyezünk a gyerekek sikerélményére: minden órán befejeznek egy-egy saját projektet, amely örömmel tölti el őket és építi az önbizalmukat. A Logiscoolban a gyerekek logikus gondolkodása, problémamegoldó készsége és kreativitása is folyamatosan fejlődik.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő c_Rendezvény d_Workshop (alkalmanként egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) f_Tábor (tanítási időn kívüli fesztivál összefüggő program) rendezvénysorozat rendszeres foglalkozások) többnapos

Itt vagyunk jelen

Bács-Kiskun megye) Csongrád-Csanád megye Dél-Alföld (Békés megye Dél-Dunántúl (Baranya megye Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye Fejér megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye Közép-Magyarország (Pest megye) Nógrád megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Somogy megye Tolna megye) Vas megye Veszprém megye) Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kreativitás Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás Önbizalom/önismeret