Skip to content

Matek Oázis – matek könnyen, érthetően a neten

A missziónk, hogy eloszlassuk a matekkal kapcsolatos félelmeket, hogy minden gyermeknek megmutassuk, hogy a matek milyen szerethető is lehet.

A Matek Oázis missziója, hogy eloszlassák a matekkal kapcsolatos félelmeket, hogy minden gyermeknek megmutassák, hogy a matek szerethető is lehet. Online interaktív tananyagokkal, önállóan tudják tanulni a matekot a diákok. A magyarázatok közben rendszeresen kérdeznek a gyerekektől. Azonnal visszajelzést kapnak a válaszra, amivel egyrészt korrigálják, jó irányba terelik a gondolataikat, másrészt sikerélményeket gyűjthetnek. Ez motiválja a gyermekeket és helyreállítja az önbizalmukat.

Tanítási filozófiánk

A matek mindenkié, a mai diákokat pedig lehet sokkal hatékonyabb eszközökkel fejleszteni, mint amit az átlagos iskola kínálni tud. A mai gyerekek szeretik a számítógépet, otthonos számukra ez a közeg. A matekot igyekszünk minél játékosabb formában, ugyanakkor nagyon precízen felépített didaktika szerint tanítani, hogy gyorsan és eredményesen tudjanak tanulni a diákjaink. Az interaktív program sok sikerélményt biztosít a gyerekeknek, ami fontos motiváció.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

a_Applikáció vagy online platform/játék

Itt vagyunk jelen

Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kíváncsiság Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás Önbizalom/önismeret