Skip to content

#merjalkotni

Célunk, hogy alkotásra inspiráljuk a fiatalokat online közösségi felületeinken nap, mint nap, hiszen a jobb agyféltekéjük használatával a gyerekek sikeresebb életet élhetnek.

Az Inspirációk Élménystúdió küldetése az, hogy alkotásra inspirálja az arra még fogékony gyerekeket, és azokat felnőtteket, akik belső gátjaik miatt nem mernek kibontakozni. A jobb agyfélteke használata, a művészetben való önkifejezés az élet minden területen meghálálja magát: magabiztosabbá, szabadabbá, önfeledtebbé és boldogabbá teszi azt, aki rendszeresen él az alkotás örömével. Ehhez nyújtunk segítséget online tartalmak közzétételével és az alkotás köré szerveződő rendezvényekkel.

Tanítási filozófiánk

Merj alkotni! – ez a hitvallásunk. Olyan módszertannal dolgozunk, amivel azt érjük el, hogy tehetségtől, adottságoktól függetlenül bárki alkotást hozhat létre, mivel apró, egyszerű lépésekkel mutatjuk be az alkotási folyamatokat. Az alaptechnikát megadjuk, ugyanakkor mindenki hozzá tudja tenni a saját kreatív ötleteit, gondolatait – fontos számunkra, hogy így adunk inspirációt.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

a_Applikáció vagy online platform/játék c_Rendezvény, rendezvénysorozat, fesztivál e_Játék, könyv (pl. társasjáték, kártyajáték, fejlesztő könyv) Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás)

Itt vagyunk jelen

Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kíváncsiság Kreativitás