Skip to content

MERLIN Ház Képességfejlesztő és Tehetséggondozó Nonprofit Kft.

A műszaki és természettudományos ismereteket közvetítjük játékos formában a fiatalok számára.

A MERLIN Ház Képességfejlesztő és Tehetséggondozó Nonprofit Kft. célja olyan közösségek, alkotóműhelyek kiépítése, ahol a gyerekek óvodás kortól egészen fiatal felnőtt korig egy jó hangulatú, egymást ösztönző, segítő csapatban tudják fejleszteni az informatikai és természettudományos tudásukat. A legtehetségesebb diákok bevonása a tanfolyamok, versenyek, táborok szervezésébe hozzájárul a Merlin Ház oktatási tevékenységének folyamatos fejlődéséhez, a tananyagok korszerű, magas színvonalához.

Tanítási filozófiánk

A programjainkon a hangsúly a gyakorlatias feladatokon és a csapatmunkán van. A mottónk: “Amit nem tudok megépíteni, azt nem tudom megérteni sem”. Arra törekszünk, hogy a gyerekek játékos építkezés, modellezés, alkotás közben ismerkedjenek meg a legkorszerűbb technológiákkal és a hozzájuk kapcsolódó tudományos elméletekkel. A fiatalok kis csoportokban (6-8 fő) projektmunkák keretén belül versengést és együttműködést is igénylő feladatok során fejlesztik tudásukat.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

c_Rendezvény, rendezvénysorozat, fesztivál f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program) Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások) Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás)

Itt vagyunk jelen

Közép-Magyarország (Pest megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Alkalmazkodókészség/reziliencia Együttműködés/csapatmunka Kreativitás