Skip to content

MoneyMate applikáció

Támogatjuk a szülőket a következetes és ösztönző gyereknevelésben, valamint eszközt adunk gyermekeik kezébe a biztonságos zsebpénzkezeléshez miközben megismerik a mindennapi pénzügyek alapjait.

Az app használatával a gyermekek megismerkednek a mindennapi pénzügyek alapjaival és alakítanak ki olyan szokásokat, melyekkel pénzügyileg tudatos felnőtté válnak. Felismerhetik, hogy nagyobb célok elérése érdekében szükség van megtakarításokra és időnként tudni kell fontossági sorrendet is állítani közöttük. Mindeközben a szülők lehetőséget kapnak újfajta ösztönzők bevezetésére, melyek segítenek a gyermekeik motiválását fenntartani a fejlődésük szempontjából fontos tevékenységeknél.

Tanítási filozófiánk

Hiszünk a tapasztalatokon keresztül megszerzett tudásban, ezért arra bíztatjuk a szülőket, hogy vezessék be a zsebpénzt gyermeküknél. A bevételek és kiadások vezetésével és megtakarításokon keresztül elért célok megvalósításával a gyerekekben erősödik a kitartás képessége és egyben segíti a türelmük fejlesztését ellensúlyozva a mai rohanó világban megjelenő instant élményszerzés igényét. A beépített jutalom alapú ösztönzési rendszer pedig segítség a gyermekek teljesítményének javításában.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

a_Applikáció vagy online platform/játék d_Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás)

Itt vagyunk jelen

Bács-Kiskun megye) Csongrád-Csanád megye Dél-Alföld (Békés megye Dél-Dunántúl (Baranya megye Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye Fejér megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye Közép-Magyarország (Pest megye) Nógrád megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Somogy megye Tolna megye) Vas megye Veszprém megye) Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

a_3-4 éves gyerekek b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kezdeményezőkészség Kitartás Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás