Skip to content

MoneyMate applikáció

Támogatjuk a szülőket a következetes és ösztönző gyereknevelésben, valamint eszközt adunk gyermekeik kezébe a biztonságos zsebpénzkezeléshez miközben megismerik a mindennapi pénzügyek alapjait.

Az app használatával a gyermekek megismerkednek a mindennapi pénzügyek alapjaival és alakítanak ki olyan szokásokat, melyekkel pénzügyileg tudatos felnőtté válnak. Felismerhetik, hogy nagyobb célok elérése érdekében szükség van megtakarításokra és időnként tudni kell fontossági sorrendet is állítani közöttük. Mindeközben a szülők lehetőséget kapnak újfajta ösztönzők bevezetésére, melyek segítenek a gyermekeik motiválását fenntartani a fejlődésük szempontjából fontos tevékenységeknél.

Tanítási filozófiánk

Hiszünk a tapasztalatokon keresztül megszerzett tudásban, ezért arra bíztatjuk a szülőket, hogy vezessék be a zsebpénzt gyermeküknél. A bevételek és kiadások vezetésével és megtakarításokon keresztül elért célok megvalósításával a gyerekekben erősödik a kitartás képessége és egyben segíti a türelmük fejlesztését ellensúlyozva a mai rohanó világban megjelenő instant élményszerzés igényét. A beépített jutalom alapú ösztönzési rendszer pedig segítség a gyermekek teljesítményének javításában.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

a_Applikáció vagy online platform/játék d_Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás)

Itt vagyunk jelen

Jász-Nagykun-Szolnok megye) Dél-Alföld (Békés megye Csongrád-Csanád megye Bács-Kiskun megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye Heves megye Nógrád megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye Fejér megye Veszprém megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Dél-Dunántúl (Baranya megye Vas megye Somogy megye Zala megye) Tolna megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Hajdú-Bihar megye

Nekik szólnak programjaink

d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek b_5-6 éves gyerekek g_Szülők a_3-4 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kitartás Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás Kezdeményezőkészség