Skip to content

Neked szól a taps

Célunk, hogy olyanokkal is megismertessük, megszerettessük a film- és színházművészetet, akiknek életkörülményeikből adódóan erre nem lenne lehetőségük. Színházi produkcióinkban profi színészek mellett, gyermekotthonban élő gyermekek is szerepelnek.

A színdarabot mi írjuk a gyermekek élettörténeteiből, illetve a NENESZ Egyesület által kiadott “Emlékszem. Megérintett.” c. könyv alapján, amelyben szintén gyermekotthonban élő gyermekek történeteit dolgozzák fel. Fontosnak tartjuk, hogy olyanokkal is megismertessük, megszerettessük a film- és színházművészetet, akiknek életkörülményeikből adódóan sajnos nincs lehetőségük egy ilyen társulat tagjává válni. Mi az igazi, valóban megtörtént történeteket szeretjük.

Tanítási filozófiánk

A gyerekeknek, a kezdeményezés keretein belül lehetőségük adódik tehetségüket megmutatni a nagyközönségnek, olyan színházakban mint pl. Katona József Színház, Vígszínház. Gyerekotthonban élő gyerekeknek is rendszeresen biztosítunk lehetőséget az előadás ingyenes megtekintésére, ami azért nagyon fontos, hogy az előadás történetén keresztül felismerhessék annak a lehetőségét, hogy több út közül is választhatnak életük során.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

Rendezvény rendezvénysorozat fesztivál

Itt vagyunk jelen

Budapest

Nekik szólnak programjaink

f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kreativitás Kitartás Önbizalom/önismeret