Skip to content

Nestlé

Célunk javítani a magyar lakosság kedvezőtlen táplálkozási és életmódbeli szokásain, különös tekintettel a gyerekekre.

A Nestlé Hungária Kft. Magyarország egyik vezetői élelmiszeripari vállalataként elkötelezett amellett, hogy az iparági és az egészségügyi szervezetekkel összefogva javítson a magyar lakosság kedvezőtlen táplálkozási és életmódbeli szokásain, különös tekintettel a gyerekekre. 2030-ig Magyarországon 200 ezer gyereket szeretnénk hozzásegíteni az egészségesebb élethez.

Tanítási filozófiánk

A Nestlénél hisszük, hogy ha elősegítjük, hogy a felnövekvő nemzedékek jobban táplálkozzanak, és többet mozogjanak, azzal a jobb életminőségért és az egészségesebb jövőért teszünk.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

c_Rendezvény, rendezvénysorozat, fesztivál a_Applikáció vagy online platform/játék e_Játék, könyv (pl. társasjáték, kártyajáték, fejlesztő könyv)

Itt vagyunk jelen

Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye)

Nekik szólnak programjaink

e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők h_Tanárok/fejlesztők b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kommunikáció Együttműködés/csapatmunka Kíváncsiság