Skip to content

GyűjtsVelem Program

Játékos formában ösztönözzük a diákokat a szelektív hulladékgyűjtésre és a fenntartható életmódra.

A programmal értékes ajándékokkal játékos formában ösztönözzük a szelektív hulladékgyűjtésre és a fenntartható életmódra a hazai diákokat. Az edukáció mellett, küldetésünk a hulladékok begyűjtése és újrahasznosítása. Használt elemet és mobiltelefont, valamint használt sütőolajat gyűjthetnek a diákok. A programunk fókuszában a szelektív hulladékgyűjtés áll, a gyűjtéssel a diákok és az iskolájuk is gyűjtési pontokhoz jutnak. A programban elérhetőek különböző oktató, szórakoztató online játékok.

Tanítási filozófiánk

A PontVelem Nonprofit Kft. több, mint 10 éve szervez országos társadalmi fenntarthatósági és tudatosság fejlesztő programokat játékos formában. A program értékes ajándékokkal játékos formában ösztönöz a szelektív hulladékgyűjtésre és a fenntartható életmódra. A diákokat az iskolában a Pedagógusok segítségével és online közvetlenül érjük el.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

a_Applikáció vagy online platform/játék g_Egyéb

Itt vagyunk jelen

Bács-Kiskun megye) Csongrád-Csanád megye Dél-Alföld (Békés megye Dél-Dunántúl (Baranya megye Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye Fejér megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye Közép-Magyarország (Pest megye) Nógrád megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Somogy megye Tolna megye) Vas megye Veszprém megye) Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás Szociális és kulturális nyitottság