Skip to content

Smartiz

Ingyenes fejlesztő és oktató programunk 10. évfolyamos lányoknak szól, és elsősorban a matematika, valamint a digitális készségek, programozási alaptudás fejlesztését célozza korszerű pedagógiai módszerekkel.

A Morgan Stanley azon van, hogy népszerűsítse az informatikai karrier lehetőségét a nők körében. Célul tűztük ki, hogy iparági és országos szinten is egyre több nő válassza a természettudományos, informatikai, műszaki és matematikai területeket, amelyek izgalmas karrierlehetőségekkel kecsegtetnek az informatikában. A vállalatunk ezért 2018-ban összefogott a Nők a Tudományban Egyesülettel (NATE), és életre hívta a Smartiz programot.

Tanítási filozófiánk

Az ismeretátadáson túl azoknak a készségeknek a fejlesztését tartottuk szem előtt, amelyek elengedhetetlenek a későbbi tanuláshoz és a választott pályán való boldoguláshoz. Az egyedülálló, innovatív tananyag fokozatosan vezeti rá a résztvevőket, hogyan hasznosítható a matematika és az informatika a hétköznapokban, és ennyiben más, mint a legtöbb hasonló program.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások) rendszeres foglalkozások)

Itt vagyunk jelen

Bács-Kiskun megye) Csongrád-Csanád megye Dél-Alföld (Békés megye Dél-Dunántúl (Baranya megye Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye Fejér megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye Közép-Magyarország (Pest megye) Nógrád megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Somogy megye Tolna megye) Vas megye Veszprém megye) Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

16-17 éves fiatalok

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kezdeményezőkészség Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás Önbizalom/önismeret