Skip to content

Speckó kalandjátékok

Közvetlen találkozásokat érünk el ‘épek’ és különböző fogyatékossággal élők között a játék pozitív emocionális környezetében, feszültségében, kültéri, vagy beltéri kalandjáték formájában.

Közvetlen találkozásokat érünk el ‘épek’ és különböző fogyatékossággal élők között a játék pozitív emocionális környezetében, feszültségében, kültéri, vagy beltéri kalandjáték formájában. A játékainkban a legfontosabb szempont a kimagasló minőségű játékélmény nyújtása, miközben szándékoltan, de indirekt formában jelenik meg az edukáció, a kapcsolatba kerülés készségének fejlesztése, a kapcsolatteremtés, a fogyatékossággal élőkkel történő kommunikációs lehetőségek a támogató viselkedés tanulása.

Tanítási filozófiánk

A társadalmi inkluzióban érdekeltek közvetlenül találkoznak és oldanak meg problémákat együtt, pozitív emocionális környezetben, a játék világában, mindenféle befolyásolástól, szakértői befolyásolástól is mentesen. A játék során a gyermekek, szülők találkoznak különböző fogyatékos személyekkel, akik kompetensek, érdekeltek és hitelesek a tanulási folyamatban. Annyit tanulnak egymástól, amennyit a játék felvet számukra, felfedezéseiket szabadon beszélik át, vezetik le a játékvezetőkkel.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

c_Rendezvény fesztivál rendezvénysorozat

Itt vagyunk jelen

a_ Dél-Alföld (Békés megye b_Dél-Dunántúl (Baranya megye Bács-Kiskun megye) c_Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Csongrád megye d_Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye e_Közép -Dunántúl (Komárom-Esztergom megye f_Közép-Magyarország (Pest megye) Fejér megye g_Nyugat -Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye h_ Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Nógrád megye) Somogy megye Tolna megye) Vas megye Veszprém megye) Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Kommunikáció Szociális és kulturális nyitottság