Skip to content

Szent István Általános Iskola Időspirál Élményközpont

A hozzánk látogatók újszerű és modern, „kortárs” módon juthatnak ismeretekhez. Programunk garancia arra, hogy felkeltse a fiatalok érdeklődését a természettudományok iránt.

A termekben multitouch monitorok, virtuális valóság élményét nyújtó munkaállomások és kiterjesztett valóság képzetét keltő eszközök segítik az ismeretszerzést. A hagyományos módon történő tudásátadáson túl, a hangsúly a játékos tanuláson van. Arra törekszünk, hogy a kor legmodernebb eszközeivel élményszerű tanulással szerettessük meg a természettudományt, annak kiemelt területeit.

Tanítási filozófiánk

Az űrkutatással kapcsolatos technológiai fejlődés napjainkban jelentős gazdasági és politikai támogatással bír. Ez a folyamatosan, intenzíven és extenzíven fejlődő terület folyamatos, naprakész és versenyképes fejlesztést igényel. A közoktatás figyelmét a STEM oktatási programok, projektek révén már sikerült az űrkutatás felé fordítani, a mi iskolánkban is egyre nagyobb területet kapnak az űrkutatással kapcsolatos információk a tananyagokban.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő c_Rendezvény d_Workshop (alkalmanként egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) f_Tábor (tanítási időn kívüli fesztivál összefüggő program) rendezvénysorozat rendszeres foglalkozások) többnapos

Itt vagyunk jelen

a_ Dél-Alföld (Békés megye Bács-Kiskun megye) Csongrád megye

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Kezdeményezőkészség Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás