Skip to content

Televele Médiapedagógiai Műhely Egyesület

Óvodás és kisiskolás gyerekeknek és szüleiknek kínálunk médiapedagógiai programokat. A médiatudatosság fejlesztését célzó pedagógusképzési programokat fejlesztünk és szervezünk.

Médiapedagógia programjainkban élménypedagógiai módszertani keretbe ágyazva a gyermekek és szüleik médiaértésének fejlesztése, médiatudatosságának erősítése a célunk. Foglalkozásainkon a gyerekek azokat az ismereteket és készségeket szerezhetik meg, amelyek szükségesek a médiakörnyezet egészséges használatához. A szülőknek szóló programjaink a digitális szülővé váláshoz nyújtanak ismereteket és médianevelési eszközöket.

Tanítási filozófiánk

Programjaink élménypedagógiai módszertani keretbe ágyazva fejlesztik a tudatos médiahasználatot. Az ismeretek átadása a saját médiaélményekre, azok feldolgozására épül, hangsúlyosan jelenik meg a fejlesztésben az alkotás, az önkifejezés. Programjaink vállaltan hosszabb időkeretben valósulnak meg.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő d_Workshop (alkalmanként egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) rendszeres foglalkozások)

Itt vagyunk jelen

f_Közép-Magyarország (Pest megye)

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Alkalmazkodókészség/reziliencia Kommunikáció Önbizalom/önismeret