Skip to content

Varázsműhely Művészeti Alapítvány Gyermekfoglalkoztató,fejlesztő és művészeti központ

A művészeti nevelés célja, hogy a művészetnek, mint csatornának oly módon erősítse a használatát a gyermekekben, hogy később tudatos kiaknázói lehessenek saját alkotó erejüknek.

Napjainkban a pedagógia legnagyobb kihívása abban áll, hogy nem tudjuk, milyen tudásra is kellene felkészíteni gyermekeinket, hiszen azt sem tudjuk, tíz, tizenöt év múlva mire lesz szüksége egy munkavállalónak. Egyetlen dolgot lehet bizonyosan látni: kreativitásra, kommunikációra és kooperációra bármilyen területről is legyen szó, szükség van. Sajnos a köznevelésből egyre inkább pont ezeknek a terepe hiányzik, érthetetlen módon egyre korábban lexikális tudás és kész helyes válaszok megadása a követelmény.

Tanítási filozófiánk

Komplex művészeti neveléssel, Indikterk módon történő képesség-készség és szemilységfejlesztés 0-14 éves korig

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások) c_Rendezvény, rendezvénysorozat, fesztivál e_Játék, könyv (pl. társasjáték, kártyajáték, fejlesztő könyv) f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program) Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás)

Itt vagyunk jelen

Közép-Magyarország (Pest megye)

Nekik szólnak programjaink

d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek a_3-4 éves gyerekek b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Önbizalom/önismeret Kreativitás Szociális és kulturális nyitottság