Skip to content

Alphacademy

Rövid ismertető

Az Alphacademy online matematika és programozás szakkörök kereteiben lelkes és érdeklődő diákokat tanít. A tanárok sikeres, lelkes fiatalok a világ minden pontjáról, akik szívesen megosztják tudásukat és gondolkodásmódjukat az ifjabb generációval.

Misszió

Az Alphacademy programozás és matematika szakköreinek célja, hogy átadják a fiatal, sikeres tanárok tudását és a gondolkodás szemléletét a téma iránt érdeklődő diákoknak. A szakkörök kiscsoportos oktatásban zajlanak online, és lehetőséget kínálnak mindenkinek, beleértve azokat is, akik most még nem hiszik el, hogy jók lehetnek valamiben. A gyerekek motiválására külön hangsúlyt fektetünk, és a teljesen kezdő szinttől az országos versenyeket nyerő diákokig minden motivált gyereket szívesen látunk.

Fő program

Az Alphacademy fő vonala a programozás szakkörei. Már 7 éve folyamatosan tartjuk őket felsős és gimnazista gyerekeknek. A programozásról még soha nem is halló gyerekektől elkezdve az országos versenyt nyerőig mindenkit várunk és szívesen látunk. Hiszen mindenki meg tud tanulni programozni, csak kitartás és szorgalom kérdése.
A szakkörökön kis csoportokban, témakörökre bontva tanulnak programozni a diákok.
Két hetente, online folyik az oktatás. Sok különböző szintű csoportunk van.

További programok

Matematika szakkörök, programozás táborok. Tehetséges és ambiciózus tanulók továbbképzése tanárrá.

Kapcsolati információk
Lokáció
  • Országos - online
Nekik szólnak a programjaink
  • Alsó tagozatosok (7-10)
  • Felső tagozatosok (11-14)
Top kompetenciák, amiket fejlesztünk
  • Együttműködés/csapatmunka
  • Kezdeményezőkészség
  • Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás