Skip to content

BOOKR Kids

Rövid ismertető

Interaktív könyveikkel a fiatal generációk számára is izgalmas formában mutatják be a modern és klasszikus irodalom legjobbjait. Céljuk, hogy a gyerekek képernyő előtt töltött idejét értékes és érdekes tartalommal töltsék meg.

Misszió

A BOOKR Kids célja, hogy a gyerekek okoseszköz-használatra fordított idejét értékes és érdekes tartalommal töltse meg. Technológiáját empirikus kutatási eredményekre támaszkodva fejleszti, hidat épít a könyvek és a digitális világ között. Mivel a tudásalapú társadalomban csak az lehet sikeres, aki értő olvasásra képes, a cég elsődleges feladatának tekinti a gyerekek értő olvasóvá nevelését, mely utat nyit számukra minden létező további tudás megszerzéséhez.

Fő program

A BOOKR Class egy audiovizuális könyvtár, melynek polcain hat különböző nyelvi szintre besorolt angol nyelvű olvasmányok, készségfejlesztő feladatok és digitális tanulókártyák találhatók. Az alkalmazás 2020 márciusától a tankönyvi nyilvántartásban szerepel, jelenleg 200 magyarországi intézményben használják digitális tananyagként.

További programok

– A BOOKR Mesetár egy meseolvasást támogató applikáció 2-10 évesek számára. A 400 digitális interaktív olvasmány segíti az irodalmi érzékenység kialakítását.
– A BOOKR Suli egy oktatási intézmények számára fejlesztett módszertani csomag, amely az 1-8. osztályos tanulók szövegértési, digitális kompetenciáját fejleszti, a NAT ajánlása alapján kiválasztott olvasmányokkal és szövegértés-fejlesztő feladatokkal.
– A BOOKR Schule a német nyelvtanulást segíti hasonló módon, mint a BOOKR Class.

Kapcsolati információk
Lokáció
  • Országos - online
Nekik szólnak a programjaink
  • Óvodás gyermekek (3-6)
  • Alsó tagozatosok (7-10)
  • Felső tagozatosok (11-14)
Top kompetenciák, amiket fejlesztünk
  • Érzelmi Intelligencia
  • Kommunikáció
  • Szociális és kulturális nyitottság