Skip to content

Logiscool Kft.

Rövid ismertető

A Logiscool élményalapú, digitális írástudást, mesterséges intelligenciát és programozást oktató iskolahálózatot 2014-ben alapította Budaörsön Dr. Breuer Anita és Csitári Gyula.

Misszió

Küldetése, hogy a programozás, a digitális írástudás elsajátítását elérhetővé tegyék a diákok számára, forradalmian új, kreatív módszerekkel, saját fejlesztésű platformokon oktatva. Az egymásra épülő, kezdő és haladó kurzusokat, nyári táborokat és kreatív workshopokat a 6-18 éves korosztálynak ajánlják és elkötelezetten vallják, hogy a digitális írástudás a sikeres jövő záloga.

Fő program

A digitális írástudás részeként a Logiscool úttörő szerepet vállal a mesterséges intelligencia fogalmainak fiatalabb tanulókkal való megismertetésében. Már 2021-ben elindult az AI oktatása a kurzusokon, táborokban és workshopokon, jóval a ChatGPT megjelenése előtt. Ezeken a programokon nem csak azt tanítják, hogyan működik az AI, hanem azt is, hogyan kell használni az AI-t, például szöveggenerálás, szöveg-kép és szöveg-hang generálás, rajzolás, zenekészítés, chat bot létrehozás területén.

További programok

Szakmai partnerükkel, a nemzetközileg elismert brit Eton College innovatív részlegével, az EtonX-szel létrehozott „Coding Games with Python” kurzus újabb nemzetközi igazolása a Logiscool egyedi és hatékony módszerének. A Logiscool programjaiban érintett témák skálája rendkívül széles, megtalálhatók benne többek között a Minecraft, a Roblox, a robotika, a digitális illusztráció, a 3D tervezés, az app készítés, a YouTube tartalomgyártás és a mesterséges intelligencia.

Kapcsolati információk
Lokáció
  • Országos - személyes
  • Országos - online
Nekik szólnak a programjaink
  • Alsó tagozatosok (7-10)
  • Felső tagozatosok (11-14)
Top kompetenciák, amiket fejlesztünk
  • Kitartás
  • Kreativitás
  • Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás