Skip to content

Netkorrep

Rövid ismertető

Csak azt tanítják, amiről hiszik, hogy a gyerekeknek az életük folyamán igazán szüksége lesz. A Netkorrep programunk keretében online tanítanak angol, töri és matematika tantárgyakat nehéz helyzetben élő gyerekeknek.

Misszió

Az a célunk, hogy a gyerekek ne napról napra éljenek az iskolában és csak túl akarják élni a dolgozatokat. Ehelyett szeretnénk biztos alapokat adni nekik, melyeknek az elsajátításával könnyebben, sikeresebben végzik el az iskolát, és az élet többi területén is megállják majd a helyüket.

Fő program

Olyan mérföldköveket tanítunk meg a gyerekeknek matekból és angolból, amelyek ismerete nélkül szinte biztosan elbuknak a felvételin vagy az érettségin. Ha kell, visszamegyünk a kályhához és közösen, lépésről lépésre tanuljuk meg, amire biztosan szükség lesz az iskolai tanulmányuk során.
Az önkénteseknek olyan szakmai segítséget tudunk nyújtani, amivel pedagógiai ismeretek nélkül is kiváló minőségű órát tudnak tartani.
Az online tanítási forma csak egy eszköz, amivel a lehető leghatékonyabban tudjuk kiegyenlíteni Magyarország régióinak eltérő fejlettségét. El tudunk jutni azokba a falvakba, vidéki városokba is, ahol személyes korrepetálásra nem lenne lehetőség.
Azoknak a családoknak segítünk, akik már megállnak a saját lábukon, viszont szeretnék, ha a gyerekeik magasabb iskolai végzettséget szereznének, mint ők maguk, de ebben még nem tudják támogatni gyermeküket. Jelentkezési feltétel a stabil internetkapcsolat, a számítógép, vagy tablet – és persze a motiváció.

Kapcsolati információk
Lokáció
  • Országos - online
Nekik szólnak a programjaink
  • Alsó tagozatosok (7-10)
  • Felső tagozatosok (11-14)
  • Pedagógusok
Top kompetenciák, amiket fejlesztünk
  • Kitartás
  • Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás
  • Önbizalom/önismeret