LifeChanger Program

A gyerekek játékos formában, valós élethelyzeteket tükröző pénzügyi döntési helyzeteket modellezve ismerkednek a családi költségvetés felelősségteljes beosztásának kihívásaival, a tudatos pénzügyi döntések fontosságával.

Tovább olvasok

Neked szól a taps

Célunk, hogy olyanokkal is megismertessük, megszerettessük a film- és színházművészetet, akiknek életkörülményeikből adódóan erre nem lenne lehetőségük. Színházi produkcióinkban profi színészek mellett, gyermekotthonban élő gyermekek is szerepelnek.

Tovább olvasok

MUS-E Magyarország Közhasznú Egyesület

Hátrányos helyzetű gyermekeknek viszünk speciális művészeti foglalkozásokat. Ezzel segítünk nekik abban, hogy közelebb kerüljenek a művészetekhez, és így a felszabadultabb, hatékonyabb és összetettebb tanuláshoz, egy elfogadóbb, boldogabb élethez.

Tovább olvasok

Mondolo Club Mini

Tehetséggondozó foglalkozásunk keretében igyekszünk elültetni a természet szeretetének és tiszteletének csíráját az érdeklődő lurkókban. A legmenőbb biosz, föci és kémia óra egyben, tantermi és terepi élmények színes csokra, amely nem csak szórakoztat, de értékes tudást is közvetít, miközben játékosan formálja a gyerekek szemléletét.

Tovább olvasok

Pompás Napok

Olyan interaktív népmese-foglalkozásokat tartunk, amelyek segítik a 21. századi gyermekeket abban, hogy könnyedén kapcsolódjanak a történettel és a néphagyományokkal.

Tovább olvasok