Smartiz

Ingyenes fejlesztő és oktató programunk 10. évfolyamos lányoknak szól, és elsősorban a matematika, valamint a digitális készségek, programozási alaptudás fejlesztését célozza korszerű pedagógiai módszerekkel.

Tovább olvasok

Személyes Történelem Produkció

A Személyes Történelem Produkció keretében évről évre színházi műhely munkán keresztül kutatjuk Budapest második világháborús emlékezetét középiskolás fiatalokkal, a személyes visszaemlékezések feldolgozásával. Emellett egyalkamas iskolai foglalkozásokat tartunk.

Tovább olvasok

MUS-E Magyarország Közhasznú Egyesület

Hátrányos helyzetű gyermekeknek viszünk speciális művészeti foglalkozásokat. Ezzel segítünk nekik abban, hogy közelebb kerüljenek a művészetekhez, és így a felszabadultabb, hatékonyabb és összetettebb tanuláshoz, egy elfogadóbb, boldogabb élethez.

Tovább olvasok

Mondolo Club Mini

Tehetséggondozó foglalkozásunk keretében igyekszünk elültetni a természet szeretetének és tiszteletének csíráját az érdeklődő lurkókban. A legmenőbb biosz, föci és kémia óra egyben, tantermi és terepi élmények színes csokra, amely nem csak szórakoztat, de értékes tudást is közvetít, miközben játékosan formálja a gyerekek szemléletét.

Tovább olvasok

Hősök Tere Alapítvány

Hiszünk egy olyan világban, ahol az együttérzés társadalmi norma. Élménytréningeink gyakorlatok arra, hogy merjünk kiállni és tenni magunkért és másokért a mindennapokban.

Tovább olvasok