Mamakör Alapítvány

Az anyaság első hónapjaiban megtartó, biztonságos közösséghez juttatjuk az anyákat, amik aztán megtartó hálóként kísérik őket a gyerekek első életéveiben.

Tovább olvasok

Kidea

Azon dolgozunk, hogy felhívjuk a figyelmet a gyerekek digitális biztonságának fontosságára, hogy edukáljunk a jelenlegi fotó megosztási szokások kockázatairól, a szabályozási követelményekről, megoldást kínáljunk a jelenleg digitális biztonság szempontjából aggályos kapcsolattartási és tartalommegosztási módszerekre.

Tovább olvasok

Szülők Háza Családi Élményközpont

A Szülők Háza egy kulturális és mentálhigiénés program, amely abból a célból jött létre, hogy segítse a családdá alakulás nehézségeinek leküzdését, segítsen az elég jó szülővé válás folyamatában, testi-lelki és szellemi értelemben egyaránt.

Tovább olvasok

Plukkido

Játékos és pozitív kommunikáción alapuló, nevelést segítő eszközöket, valamint képernyőmentes szórakoztatást, fejlesztést és ismeretterjesztést biztosító digitális termékeket készítünk.

Tovább olvasok

Skillo.hu

Célom izgalmas játékokkal, hasznos tippekkel, értékes információkkal szülőknek átadni azokat az információkat, melyek segítségével ők is hatékonyan segíthetnek a gyermekeiknek a képességeik fejlesztésében.

Tovább olvasok

Móra Kiadó – irodalom – edukáció – szórakozás

Célunk, hogy a szülők baba kortól olvassanak a gyerekeknek, mert a könyv értelmi, érzelmi és logikai készségeket egyaránt fejleszt, melyek nélkülözhetetlenek az életben való boldoguláshoz. Kiadványaink a gyermekek szórakoztatását, fejlesztését szolgálják és szüleik, pedagógusaik munkáját segítik.

Tovább olvasok