Szülők Háza Családi Élményközpont

A Szülők Háza egy kulturális és mentálhigiénés program, amely abból a célból jött létre, hogy segítse a családdá alakulás nehézségeinek leküzdését, segítsen az elég jó szülővé válás folyamatában, testi-lelki és szellemi értelemben egyaránt.

Tovább olvasok

UNICEF – KILÁTÓ Élményprogram

Kilátó Élményprogramunk célcsoportja olyan hazai, gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekek, akiket kiemeltek a vér szerinti családjukból, többnyire bántalmazás, elhanyagolás miatt, vagy azért, mert olyan rossz életkörülmények között éltek, hogy az veszélyeztette a normális fejlődésüket.

Tovább olvasok

Skillo.hu

Célom izgalmas játékokkal, hasznos tippekkel, értékes információkkal szülőknek átadni azokat az információkat, melyek segítségével ők is hatékonyan segíthetnek a gyermekeiknek a képességeik fejlesztésében.

Tovább olvasok

Skool – Spectry

A Skool-ban 2014 óta 5000+ gyermekeknek segítettük a bekapcsolódását a számítógépes kódolás világába. Spectry nevű, új projektünkben úgy tanítjuk meg a programozást az érdeklődő autista gyerekeknek, hogy közben szociális készségeik is fejlődnek. Mindezt élményeken keresztül, ingyenesen.

Tovább olvasok

Móra Kiadó – irodalom – edukáció – szórakozás

Célunk, hogy a szülők baba kortól olvassanak a gyerekeknek, mert a könyv értelmi, érzelmi és logikai készségeket egyaránt fejleszt, melyek nélkülözhetetlenek az életben való boldoguláshoz. Kiadványaink a gyermekek szórakoztatását, fejlesztését szolgálják és szüleik, pedagógusaik munkáját segítik.

Tovább olvasok