Hős Iskola Program (Hősök Tere Alapítvány)

A Hős Iskola Program célja, hogy a fiatalok érzékenyek legyenek a társadalmi problémákra, felismerjék azokat a helyzeteket, amikben ők is segíthetnek, és megtanulják, hogyan hozzanak ki többet magukból és váljanak hétköznapi hősökké.

Tovább olvasok

OncoVR

Fiatal egészségügyi szakemberekből álló csapatunk célja, hogy a technológiát összekössük a gyermekek egészségügyi ellátásával és egészségtudatosságra nevelésével.

Tovább olvasok

RoboKaland

„Egy alkotóműhely, ahol kidobásra szánt elektronikai hulladékokból is új, csodás dolgokat építünk.
Természettudományok, technológia, robotika, újrahasznosítás érthetően, egyszerűen, játékosan.”

Tovább olvasok

Vox Pop Vitajáték

A VoxPop egy eszköz arra, hogy sokszempontúan beszélgessünk fontos dolgokról. Játék, amiben nem lehet veszíteni, csak jó közösségi élményeket nyerni. Vita, amiben nincsenek törött tányérok csak valódi érvek és kisimult idegszálak.

Tovább olvasok

Szociopoly

A mélyszegénységben élő családok élethelyzetét modellező érzékenyítő társasjátékunkban mindenki szegény lesz egy-két órára és a saját bőrén fogja érezni a kirekesztődés szorítását. Célunk a szegénységgel kapcsolatos előítéletek csökkentése.

Tovább olvasok

Plukkido

Játékos és pozitív kommunikáción alapuló, nevelést segítő eszközöket, valamint képernyőmentes szórakoztatást, fejlesztést és ismeretterjesztést biztosító digitális termékeket készítünk.

Tovább olvasok

Rosa Parks Alapítvány

A befogadó, minőségi oktatáshoz igyekszünk hozzájárulni, hátránykompenzáló oktatási programmal, az intézményeken belüli befogadó, inkluzív oktatást támogató munkával és a szülőknek nyújtott jogi segítséggel.

Tovább olvasok