SpaceBuzz Oktatási Program (SOP)

Klíma- és környezetvédelmi szemléletétformálás VR űrutazással. Célunk, hogy a jövő generációjának klíma- és környezetvédelmi gondolkodása, magatartása felelősségteljessé váljon, érdeklődésük a STEM tárgyak felé forduljon

Tovább olvasok

Smartiz

Ingyenes fejlesztő és oktató programunk 10. évfolyamos lányoknak szól, és elsősorban a matematika, valamint a digitális készségek, programozási alaptudás fejlesztését célozza korszerű pedagógiai módszerekkel.

Tovább olvasok

Szabó Szabolcs Alapítvány

Gyermekekkel ismertetjük meg a természettudományok szépségeit, fiatalokat fordítunk a pálya felé. Olyanokhoz juttatjuk el a kísérletek élményét, akiknek iskolájuk szűkös feltételei miatt ez nem adatik meg.

Tovább olvasok

Virtuális Földrajzóra

Célunk, hogy felkeltsük az általános-, illetve középiskolás diákokban az érdeklődést a természetismeret és a környezettudatosság iránt, és fejlesszük a tanulók digitális kompetenciáját.

Tovább olvasok

Zselici Csillagpark

Elsődleges célunk a gyerekek és felnőttek szemléletének formálása, érzékenyítése a természet és a természettudományok iránt.

Tovább olvasok

Utazó Planetárium

A diákok látványos, izgalmas környezetben (Utazó planetáriumi kupolákban) tanulják meg a természettudományokat, csillagászatot és ismerik meg Naprendszerünk bolygóinak varázslatos világát.

Tovább olvasok

Rapid Matek

Az általunk kifejlesztett 3M formula alkalmazásával (matek+módszertani+mentális támogatás) arra törekszünk, hogy a matek ne olyan legyen a diákok számára, mint a „mumus a szekrényben” a Harry Potterből; hanem mindenki képes legyen elérni azt az „elég jó” szintet, amivel már elégedett lehet.

Tovább olvasok